America de Nord America de Sud Australia Europa Asia Africa
America de Nord | America de Sud | Australia | Europa | Asia | Africa |

Despre Noi

AMC Travel – prezentare generala

SCURT ISTORIC

AMC TRAVEL este o agentie de turism tour operatoare cu capital integral privat romanesc, membra ANAT, infiintata in anul 2009 cu scopul de a oferi clientilor si partenerilor servicii de calitate. AMC TRAVEL opereaza in baza licentei cu numarul 5472 din data de 24 septembrie 2009, licenta acordata de Ministerul Turismului in baza Hotararii de Guvern nr. 238/ 2001.

Agentia AMC TRAVEL este detinuta de societatea A.M.C. CONSULTING INTERNATIONAL S.R.L. infiintata in anul 2001, specializata in servicii de consultanta si proiectare pentru obtinerea de fonduri europene, cu peste 100 de proiecte finalizate in Romania.

Intr-o perioada caracterizata de o criza economica puternica, AMC TRAVEL a deschis in iulie 2010 o locatie pentru vanzari directe cu turistii, birou amplasat in Bucuresti, sos.Virtutii, nr. 6, bloc R12, scara 3, parter, sector 6. Aici o echipa dedicata si entuziasta de consultanti in turism pune la dispozitia vizitatorilor toate informatiile legate de destinatiile turistice solicitate si ofera o optimizare a calatoriilor dorite pentru a obtine un pret mai avantajos si a cunoste si vizita cele mai importante obiective turistice din destinatiile dorite.

AMC TRAVEL are in continua dezvoltare reteaua de parteneri interni si externi astfel incat clientii directi si indirecti ai agentiei sa beneficieze de cele mai bune preturi si de cele mai atractive destinatii turistice.

MISIUNE

Misiunea AMC TRAVEL se poate defini in urmatoarele cuvinte: calatorii care iti fac viata mai frumoasa.

Consideram ca in societatea actuala in care stresul de la serviciu isi pune amprenta asupra majoritatii dintre noi, o excursie sau calatorie intr-un loc minunat in Romania sau oriunde pe glob poate contribui foarte mult atat la eliminarea stresului acumulat in timpul anului cat si la imbogatirea sufleteasca a turistului prin vizitarea unor locuri deosebite, participarea la evenimente deosebite sau prin relaxarea intr-un cadru natural plin de liniste si frumusete.

VIZIUNE

Experienta acumulata pana in prezent ne ajuta in continuu sa oferim servicii tot mai bune si sa selectam parteneri si colaboratori de calitate avand un singur scop: clientul nostru este cel mai important si ceea ce conteaza este experienta turistica pe care o traieste.

Consideram ca aceasta experienta turistica nu se rezuma doar la rezervarea unui bilet de avion sau a unei camere de hotel. Dorim sa oferim turistilor nostri posibilitatea de a vedea cele mai frumoase locuri care exista pe pamant precum si de a participa la cele mai interesante evenimente care au loc aproape zilnic in lume. E foarte frumos sa vizitezi Rio de Janeiro aproape oricand, dar a lua parte la celebrul Carnaval de la Rio poate fi o experienta de neuitat. De carnaval poate stiu foarte multi, dar cati stiu ca in luna iulie in Barcelona pot lua parte la Noaptea de San Juan sau la inceputul lunii septembrie pot admira la Venetia intrecerea gondolierilor pe Canal Grande? Si cati nu ar dori poate sa participe la sfarsitul lunii octombrie in Mexic in superbul oras colonial Oaxaca la Ziua Mortilor?

E adevarat ca toate aceste informatii pot fi gasite in ghiduri de calatorie sau pe internet, insa necesita timp si uneori lucruri esentiale pot scapa din vedere celui care le cauta. Exista turisti care au vizitat superbul oras Milano si care regreta ca nu au vazut Cina cea de taina in bisericuta Santa Maria delle Grazie pictata de Leonardo da Vinci pentru ca nu au stiut ca aceasta capodopera exista acolo.

Consultantii nostri doresc sa va ofere posibilitatea de a savura fiecare moment al calatoriei pe care o faceti. De aceea deviza noastra este “ORIUNDE, ORICAND”

Chiar daca traversam o perioada de criza, nu consideram ca preturile cele mai mici sunt cele mai bune. Credem insa in preturile corecte, sustinute bineinteles de servicii de calitate. Noi consiliem turistul in alegerea celor mai bune solutii pentru calatoriile dorite, pentru ca fiecare turist este unic si are necesitati sau dorinte diverse si pentru ca dorim sa avem o colaborare de lunga durata bazata pe respect reciproc.

Echipa AMC TRAVEL